Не съм готова за сериозна връзка! Това разкри певицата Андреа в

...
Не съм готова за сериозна връзка! Това разкри певицата Андреа в
Коментари Харесай

Андреа Не Е Готова За Връзка, Остава Вярна На Пицата

Не съм подготвена за сериозна връзка! Това разкри певицата Андреа в обществените мрежи. Повод за повдигането на завесата от страна на певицата е въпрос, насочен от неин обожател, дали е подготвена още веднъж за сериозна връзка. На него певицата дава отговор твърдо “не”.

Това е първото публично самопризнание на Андреа, че е сама и че не търси мъж, откакто преди месец хвърли бомбата, че към този момент не е по отношение на Кубрат Пулев.

По всичко си проличава, че изпълнителката към момента не се замисля за нови забежки и връзки с мъже. Още откакто даде публичност на краха на връзките си с Кубрат, Андреа обявява, че ще се любува на живота си като необвързана дама, отбелязва България през днешния ден.  Певицата не стопира да споделя фотоси от почивките си в турски и гръцки курорти, несъмнено, премината през редица фотошоп стратегии.

Кубрат също не тъжи дълго по загубата на певицата. Дни след новината той показа свои полуголи фотоси от Испания.

Близки до Андреа издават пред Secret.bg, че певицата обичала да си похапват доста и от всичко. Сред обичаните й храни е пицата, което изяснява външния й тип. Изпълнителката не криела любовта си към италианското ядене. По време на всичките си снимачни дни е похапвала пица пред статистите и екипа.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР